Ce inseamna PSI? 2

 In Dictionar SU, VLOG

Ce inseamna PSI?

Salutare, Lucratori! In episodul de astazi voi discuta despre ce inseamna PSI! Stati pe-aproape!

Acronimul PSI inseamna Prevenirea si Stingerea Incendiilor si este utilizat si foarte cunoscut in limbajul colectiv, desi este scos din uzul Legislativ, iar specialistii din domeniu l-au inlocuit cu acronimul SU, care inseamna Situatii de Urgenta.

In cadrul acestui concept umbrela al Situatiilor de Urgenta, intalnim un alt acronim, AII, care se refera la Apararea Impotriva Incendiilor!

Practic, acest acronim face referire la toate masurile care se iau pentru a preveni sau a stinge un potential incendiu si a opri, inca din gaoace un incident periculos!

Ce inseamna PSI! Stati pe-aproape!

Si pentru acest domeniu vast al Situatiilor de Urgenta, exista o Lege care reglementeaza Apararea Impotriva Incendiilor.

Este vorba despre Legea 307/2006, care ne mentionaza toate activitățile si măsurile cu caracter de informare în scopul prevenirii și reducerii riscurilor de producere a incendiilor.

Legea ne spune și ce avem de facut pentru limitarea și stingerea incendiilor, în vederea evacuării, salvării și protecției persoanelor in pericol de a fi vatamate, protejării bunurilor și mediului împotriva efectelor situațiilor de urgență determinate de incendii.

Obligatia respectarii legislatiei ne revine tuturor, pentru a evita sa fim implicati in situatii neplacute sau sa primim amenzi, despre care veti putea afla mai multe in Emisiunea despre LEGISLATIE!

O zi fara evenimente! Sa va fie de folos!

Pentru servicii complete PSI, click aici.

Recommended Posts
Contacteaza-ne

Nu suntem pe aici momentan. Dar ne poti trimite un email si iti vom raspunde. Foarte repede.

Not readable? Change text. captcha txt
0
ce inseamna ssmProtectia Mediului si Gestionarea deseurilor