Despre noi

Ce mai faci?

SSMescu.ro te anunta ca este incantat de cunostinta!

E totul in regula din punct de vedere al SSM (Protectiei Muncii) cu firma ta?

Ai nevoie de ajutor?

De un sfat?

Pentru a mai dezmorti un pic atmosfera, hai sa-ti spunem ce am mai facut noi.

Activam pe piata din Romania de mai bine de 12 ani. Cu succes, zic clientii nostri. Cei peste 500, carora le suntem alaturi de fiecare data cand au nevoie, in ceea ce priveste Serviciile, si alte cateva sute de clienti lunar, care comanda produse.

SSMescu.ro ITI OFERA GRATUIT EVALUAREA FIRMEI SI A DOCUMENTATIEI EXISTENTE PE PROTECTIA MUNCII, PENTRU A STI CE E DE FACUT IN CONTINUARE SI A NU PRIMI AMENZI DE LA STAT!

Am trecut prin multe in tot acest timp. Si am invatat la fel de multe. Romania anului 2021 seamana si nu prea cu cea a anului 2009. Faptul ca am reusit sa ne mentinem pe o piata din ce in mai dura, ne da certitudinea ca am ales bine acum 12 ani.

Specializarile multiple ale membrilor echipei si faptul ca putem acoperi toata tara cu serviciile noastre sunt doar cateva dintre atuurile care ne diferențiază.

De ce credem ca ai ajuns unde trebuie?

Dar, nu-i asa, aici nu e vorba doar despre noi, ci (mai ales) despre tine!

Despre nevoile firmei tale, despre nelinistile tale, ca antreprenor, factor de decizie ori responsabil cu protectia angajatilor tai.

Cum spuneam, faptele vorbesc in cazul nostru. Avem expertiza necesara de a-ti rezolva orice problema in acest domeniu. Ti-am povestit deja despre Protectia Muncii, dar putem extinde discutia si pe SU (Situatii de Urgenta, cunoscut in trecut ca PSI – Prevenirea si Stingerea Incendiilor), Evaluarea riscurilorProtectia mediului si Gestionarea deseurilor, Analiza de risc la Securitatea fizica, Medicina Muncii, Protectie Civila sau chiar Deratizare, Dezinfectie si Dezinsectie.

Sau poate vrei sa discutam despre Resurse Umane, Servicii Juridice, Consultanta si Contabilitate!

SSMescu.ro ITI REALIZEAZA DOSARUL COMPLET PENTRU EVALUAREA RISCURILOR IN DOAR DOUA ZILE!

Poate ca pana in momentul de fata, nu stiai foarte multe despre Protectia Muncii. Probabil ca ai auzit ori chiar te-ai vazut pus in situatia ca trebuie sa platesti o amenda.

Daca te intrebi acum prin ce ne-am diferentia noi fata de competitori, raspunsul s-ar concretiza intr-un singur cuvant: PREVENIRE!

El e motto-ul nostru in fiecare zi. Intr-o societate plina de “Escu”, care asculta numai de “Cutarescu”, SSMescu.ro si-a propus sa asculte legea si sa te invete rigorile ei. Spre binele firmei tale, al oamenilor tai. Al societatii, in general.

AM PREVENIT  AMENZI DE PESTE 100.000 DE EURO PENTRU CLIENTII NOSTRI, din 2009 SI PANA IN PREZENT!

Ne amintim si acum primul nostru contract, cu cel dintai client al firmei. Aflase ca era obligatoriu prin lege (nr. 319/2006 – Protectia Muncii, respectiv nr. 307/2006 – SU/PSI) sa-si ia toate masurile pentru respectarea normelor si nu stia cu cine sa discute. L-am ascultat, i-am pus la punct toata documentatia, l-am indrumat si i-am spus ca suntem alaturi de el in fiecare zi. Practic, a fost inceputul unei colaborari care dureaza, iata, de 12 ani!

Evident, acesta este un caz fericit. De-a lungul anilor, am intalnit diversi proprietari de afaceri ori factori de decizie din multinationale care nu au inteles din prima exact ce facem noi si cum ii putem ajuta. Asa au luat fiinta orele de consultanta la sediul clientului, gandite cu scopul precis de a instrui personalul calificat pe domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca si tot ce deriva de aici.

Cu alte cuvinte, la SSMescu.ro nu ne ocupam doar cu partea tehnica a lucrurilor. Nu suntem doar niste intermediari intre nevoia ta si norma legislativa. Experienta ne-a invatat sa tratam lucrurile in profunzime atunci cand ascultam nevoile unui client. Sa analizam situatia si sa luam cea mai buna decizie atat profesional, cat si financiar.

Pentru ca nu suntem “cutarescu”, noi suntem SSMescu! Punct ro!

Contacteaza-ne

Nu suntem pe aici momentan. Dar ne poti trimite un email si iti vom raspunde. Foarte repede.

Not readable? Change text. captcha txt
0