verificare stingatoare

SSMescu te ajuta si cu Verificare stingatoare!

Stingatoarele de incendiu contin un agent de stingere ce este expulzat  sub actiunea presiunii din interior si este dirijat asupra unui focar.

In functie de domeniul de activitate, fiecare antreprenor achizitioneaza tipurile de stingatoare adecvate spatiului in care isi desfasoara activitatea.

Ca in cazul oricarui mijloc tehnic, la utilizarea stingatoarelor trebuie respectate instructiunile de utilizare, functionare, verificare, intretinere si reparare.

verificare service stingatoare

 

Serviciul de verificarea stingatoarelor va fi efectuat cu rigurozitate pentru obtinerea asigurarii ca performantele de stingere ale acestora, corespund standardelor specifice in vigoare. SSMescu asigura la verificarea si casarea extinctoarelor  urmatoarele:

   • Demontarea stingatorului
   • Verificarea subansamblelor
   • Vopsirea recipientului (doar daca e cazul)
   • Inlocuirea componentelor defecte sau lipsa (atunci cand e cazul)
   • Presurizarea stingatorului
   • Etichetarea stingatorului
   • Prelungirea garantiei

verificare service stingatoare 2

Inainte sa demarezi cu efectuarea serviciului de reincarcare/casare asigura-te ca detii extinctoare de rezerva in locatie.

Serviciul de service extinctoare se desfasura in conditii optime de securitate si sanatate in munca si de protectie a mediului. SSMescu lucreaza in atelierul nostru special amenajat. Pentru efectuarea serviciului de verificare, reincarcare si reparare a stingatoarelor SSMescu utilizeaza substante de stingere, piese de schimb, vopsea, aparatura si alte materiale necesare in functie de nevoile identificate.

Asigurarea impotriva incendiilor este o activitate ce are caracter permanent. Serviciul de verificare stingatoare pentru incendii, implica dincolo de responsabilitate si profesionalism si o periodicitate a activitatii desfasurate in acest sens. De aceea, alegand SSMescu.ro vei selecta un partener alaturi de care construiesti siguranta afacerii tale, intr-o relatie de durata.

Ghid numar stingatoare

Contacteaza-ne

Nu suntem pe aici momentan. Dar ne poti trimite un email si iti vom raspunde. Foarte repede.

Not readable? Change text. captcha txt
0