HACCP (SIGURANTA ALIMENTARA)

Servicii complete pentru Siguranța Alimentara (HACCP) în conformitate cu Legea 150/2004.
Experiența ne-a adus în punctul de a anticipa nevoile clienților noștri. Ne-am perfecționat continuu ca specialiști și am adaptat oferta conform cerințelor pieței.  Pentru întrebări, nu ezita să ne contactez

De ce este important serviciul HACCP?

Fiecare agent economic care deține un spațiu în care își desfășoară activitatea în domeniul alimentar, are obligația, prin lege, de a se conforma cerințelor pentru Siguranța Alimentulara (HACPP).

Siguranța Alimentara(HACPP) presupune identificarea și implementarea măsurilor pentru siguranța alimentară a bunurilor perisabile alimentare și fluxuri de lucru pentru lucrătorii manipulanți ai acestora. Specialiștii SSM-SSM realizează documentația necesară funcționării în domeniul alimentar.

NE OCUPĂM CU ATENȚIE ȘI MAXIMĂ RESPONSABILITATEA DE:

Manual HACCP

Ghid HACCP

Instrucțiuni HACCP

 

ÎȚI ESTE NECESARĂ DOCUMENTATIA DE SIGURANTA ALIMENTULUI (HACCP) DACĂ TE REGĂSEȘTI ÎN CEL PUȚIN UNA DINTRE SITUAȚIILE DE MAI JOS:

  • Te afli în categoriile de agenți economici eligibili, conform Art. 45 lit. (e) din HG 857/2011
  • Ai un plan de pază și un proiect al sistemului tehnic de securite, iar pentru avizarea lor de către structurile M.I e necesar ca analiza de risc să fie depusă la dosar
  • Încerci să înțelegi care îți sunt vulnerabilitățile afacerii din punct de vedere al securității
  • Afacerea ta este expusă des infracțiunilor
Echipa SSMescu are expertiză în domenii variate de activitate, încă din 2017. Stai liniștit! Te reprezentăm în relația cu Inspectoratul de Poliție Județean.

 

IMPORTANT

Amenzile pentru nerespectarea legislației în domeniul HACCP pot ajunge cumulativ la peste 100.000 de lei. Niciunul dintre clienții SSMescu nu a plătit amendă până acum!

Contacteaza-ne

Nu suntem pe aici momentan. Dar ne poti trimite un email si iti vom raspunde. Foarte repede.

Not readable? Change text. captcha txt
0