Termeni si conditii Magazin

SSMescu.ro este denumirea comerciala a Reliable Solutions Group SRL , persoana juridica cu sediul in Bucuresti, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul nr. J40/9360/2022, avand CUI: RO29143300, numita in continuare Reliable Solutions Group SRL.

Va rugam sa cititi acesti termeni si conditii cu atentie pentru folosirea in cele mai bune conditii a site-ului. Utilizarea acestui site implica acceptarea tacita a termenilor si a conditiilor de utilizare prezentate mai jos, care reprezinta intelegerea (contractul) dintre parti.

In calitate de autor/ proprietar/ administrator al site-ului SSMescu.ro/magazinSSMescu.ro isi rezerva dreptul de a schimba si actualiza in orice moment continutul acestuia, precum si Politica de confidentialitate, Termenii si conditiile de folosire, fara o notificare prealabila. Astfel, va rugam sa vizitati periodic aceasta sectiune pentru a verifica termenii si conditiile pe care ati agreat sa le respectati.

Drepturi de autor

Continutul site-ului SSMescu.ro/magazin este proprietatea Reliable Solutions Group SRL .

SSMescu.ro garanteaza utilizatorului acces limitat pe site-ul SSMescu.ro/magazin, in interes personal (efectuarea de comenzi online sau informare) si nu ii confera dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, in scopuri comerciale sau contrare intereselor companiei SSMescu.ro fara acordul prealabil scris al acesteia.

Bazele de date, programe, elemente de grafica, sunt proprietatea Reliable Solutions Group SRL , sau, dupa caz, a furnizorilor produselor oferite prin intermediul site-ului si este protejat de Legea nr. 8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, cu modificarile si completarile ulterioare.

Copierea, stocarea, modificarea partiala sau in intregime a site-ului este strict interzisa si se pedepseste conform legilor in vigoare privind protectia drepturilor de autor. In calitate de utilizator, dumneavoastra sunteti pe deplin acord cu cele mai sus mentionate.

Sesizari

In cazul in care observati ca am adus atingere in vreun fel asupra drepturilor de autor, produsele receptionate sunt contrafacute sau incalca drepturi la marca, va rugam sa ne comunicati acest lucru pe adresa de e-mail: [email protected]. SSMescu.ro va raspunde sesizarii in maxim 2 zile lucratoare.

Securitatea datelor personale

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, informatiile furnizate de dumneavoastra vor fi folosite de SSMescu.ro exclusiv in scopul declarat al site-ului. Astfel, datele din formularul de comanda vor fi folosite numai pentru a va trimite confirmarea comenzilor, promotii, buletinele informative periodice (doar in masura in care sunteti de acord sa primiti acest gen de informatii) facturare si pentru livrarea comenzilor etc.

Nu sunteti obligat sa furnizati datele personale, insa refuzul face imposibila prelucrarea comenzii si derularea livrarii produselor. Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre echipa Reliable Solutions Group SRL.

Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. De asemenea, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale si sa solicitati stergerea datelor din baza noastra de date. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa catre Reliable Solutions Group SRL cu o cerere scrisa, datata si semnata. SSMescu.ro se obliga sa nu faca publice sau sa nu vanda bazele de date continand informatii referitoare la datele personale ale clientilor sai. In cazul in care se va pune problema utilizarii datelor dumneavoastra in scopul realizarii unor campanii, vi se va cere acordul explicit.

SSMescu.ro nu trimite mesaje nesolicitate clientilor sai. Orice mesaj periodic trimis contine datele noastre de identificare, precum si o procedura valida de renuntare la subscriere.

Confidentialiltate

Vizitarea acestui site este supusa Termenilor, conditiilor si Politicii de confidentialitate si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea.
Reliable Solutions Group (administrator al site-ului SSMescu.ro/magazin), respecta cu strictete confidentialitatea datelor personale ale clientilor sai si se angajeaza sa nu le transmita catre terti si sa le foloseasca numai in scopul pentru care au fost solicitate: stabilire contact cu clienti, pentru efectuarea comenzilor online sau pentru evaluarea produselor si a serviciilor oferite. Reliable Solutions Group SRL poate trimite notificari periodice utilizatorilor – mesaje in scop publicitar. SSMescu.ro/magazin nu promoveaza SPAM-ul. Orice utilizator poate opta in orice moment pentru stergerea datelor sale personale.

NOTA DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice Reliable Solutions Group SRL are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.
Scopul colectarii datelor este: furnizare de servicii si bunuri, marketing, publicitate, evaluarea produselor si serviciilor oferite, servicii de comunicatii electronice.
In calitate de utilizator (vizitator care se inregistreaza si transmite datele personale prin formularul de inregistrare) sunteti obligat sa furnizati datele solicitate, acestea fiind necesare pentru validarea comenzii transmise, livrarea produselor comandate si emiterea facturii. Refuzul dvs. determina imposibilitatea livrarii comenzii.
Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii exclusiv de catre Reliable Solutions Group SRL.
Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor*. Pentru exercitarea acestor drepturi, va puteti adresa cu o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de e-mail: [email protected] De asemenea, va este recunoscut dreptul de a va adresa justitiei.
Daca unele din datele despre dumneavoastra sunt incorecte, va rugam sa ne informati cât mai curând posibil.

Observatie:

*orice persoana are dreptul de a se opune, pentru motive legitime, la prelucrarea datelor ce o privesc.
Acest drept de opozitie poate fi exclus pentru anumite prelucrari prevazute de lege (de ex.: prelucrari efectuate de serviciile financiare si fiscale, de politie, justitie, securitate sociala). Prin urmare, aceasta mentiune nu poate figura daca prelucrarea are un caracter obligatoriu;

*orice persoana are, de asemenea, dreptul de a se opune, in mod gratuit si fara nici o justificare, la prelucrarea datelor sale personale in scopuri de marketing direct.

Garantia produselor

Produsele comercializate de SSMescu.ro nu sunt contrafacute.

SSMescu.ro garanteaza integritatea produselor comandate de pe site pe timpul transportului, pana in momentul livrarii.

Produsele sunt insotite de Certificatul de Garantie si Declaratia de Conformitate (unde este cazul). Pretul si riscul transportului intra in obligatia cumparatorului.

Obligatiile de inregistrare ale utilizatorului

In vederea utilizarii serviciului, sunteti de acord sa furnizati informatii adevarate, corecte, actuale si complete despre dumneavoastra.

Plata si livrarea produselor

Acest magazin online este destinat exclusiv livrarii de produse catre clienti persoane juridice, persoane fizice autorizate, intreprinderi individuale sau intreprinderi familiale, numai la adrese de pe teritoriul Romaniei. In momentul livararii, o persoana cu varsta de minim 18 ani, reprezentand persoana juridica, va semna pentru toate produsele expediate.

Orice comanda va fi livrata in limita stocului disponibil, cu conditia ca aceasta sa fi fost confirmata de catre Reliable Solutions Group SRL prin telefon.

Termenul de livrare a produselor aflate in stoc– prin curieri in maxim 24 – 48 ore, din momentul confirmarii telefonice a comenzii, in zilele lucratoare, (in Bucuresti) sau in 24-48 ore, in provincie, prin reteaua de distributie DPD, Urgent Cargus sau Curiera . In zilele de weekend nu se fac livrari. In anumite cazuri, in functie de disponibilitatea produselor la furnizori, timpul de livrare se poate prelungi, cu acordul clientului.

Pentru expeditiile care necesita TRANSPORT PALETAR, cumparatorul are obligatia sa ofere curierului un EUROPALET la schimb sau sa returneze EUROPALETUL pe care i-au fost livrate produsele, in caz contrar cumparatorul va trebui sa achite contravaloarea EUROPALETULUI la momentul respectiv.

De asemenea, puteti ridica produsele de la sediul nostru, dupa ce ati primit confirmarea din partea Reliable Solutions Group SRL .

Comanda minima este de 60 de lei, fara TVA. Un cos de cumparaturi de valoare mai mica de 60 de lei + TVA nu va fi livrat. Pentru comenzi de valoare mai mica de 60 de lei fara TVA, va rugam sa le ridicati de la sediul nostru.

Taxa de transport este calculata automata de site, calculul este facut in functie de dimensiunea coletuluis si greutatea totala a acestuia, Taxa de transport, in cazul transportului paletar poate fi modificata in functie de localitatea de destinatie a produselor.

Daca preferati o alta firma de curierat, va rugam sa ne comunicati atunci cand lansati comanda! Produsele va vor fi livrate cu conditia ca acestea sa fie achitate in avans (virament bancar/ OP).

Plata in numerar* se face la livrare, in lei, la valoarea din momentul confirmarii comenzii, catre comisionarul care efectueaza livrarea.

Plata prin ordin de plata se face in baza facturii proforme, emisa la finalizarea unei comenzi. Produsele se vor expedia numai dupa ce se face dovada platii catre Reliable Solutions Group SRL.

Returnarea produselor achizitionate la distanta

Conform O.U.G. 34/2014, consumatorul (persoana fizica) beneficiaza de o perioada de 14 zile calendaristice pentru a se retrage dintr-un contract la distanta sau dintr-un contract in afara spatiilor comerciale, fara a fi nevoit sa justifice decizia de retragere.

Persoanele juridice pot cere rambursarea banilor pentru comenzile achitate prin ordin de plata si returnarea produselor in termen de 24 ore de la plata facturii. Pentru comenzile achitate ramburs la curier produsele pot fi returnate doar daca se face dovada ca produsele au fost deteriorate in momentul primirii acestora.

Conciliere

In cazul in care aveti o nemultumire in legatura cu produsele sau serviciile oferite de Reliable Solutions Group SRL, va rugam sa ne adresati un e-mail pe adresa: [email protected]. Orice conflict aparut intre clienti si companie se incearca a fi rezolvat pe cale amiabila, prin intelegere intre cele doua parti.  In cazul in care conflictul nu s-a solutionat pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane, conform legislatiei in vigoare.

Alti Termeni

Acesti termeni si conditii reprezinta intregul acord dintre dumneavoastra si SSMescu.ro pentru utilizarea acestui site.

SSMescu.ro verifica periodic exactitatea informatiilor de pe site, dar nu ofera nicio garantie, expresa sau implicita, statutara sau de alta natura, privind continutul si disponibilitatea site-ului.

In cazul unei erori umane prin care pretul unui produs a fost introdus gresit in magazinul nostru online, nu suntem obligati sa furnizam respectivul produs la pretul gresit si va vom comunica acest lucru inainte de a livra comanda. In aceasta situatie, va vom transmite noul pret al produsului, iar dumneavoastra veti decide daca doriti sau nu sa achizitionati produsul la pretul corect.

Fotografiile produselor afisate pe site au caracter informativ si acestea pot contine accesorii neincluse in pachete, iar pretul sau unele specificatii pot fi modificate de catre producator fara preaviz sau pot exista erori de operare.

Contacteaza-ne

Nu suntem pe aici momentan. Dar ne poti trimite un email si iti vom raspunde. Foarte repede.

Not readable? Change text. captcha txt
0