Ascultă de SSMescu, nu te mai lua după Cutărescu!

SSMescu.ro și-a făcut o misiune din a-ți proteja compania în tot ceea ce înseamnă Protecția muncii (SSM), Evaluare Riscuri, Prevenirea și Stingerea Incendiilor (PSI), Medicina Muncii ori Protecția Mediului.

Ai o afacere aflată la primii ei pași? Sau ai crescut destul de mult un business astfel încât te simți pregătit sa treci la urmatoarea etapa?

Indiferent de situația în care te afli, un lucru e clar: antreprenorilor din ziua de azi le este din ce în ce mai greu să se concentreze pe ceea ce contează cu adevărat pentru dezvoltarea afacerii lor.
Aici intervine SSMescu.ro! De fapt acesta este rolul nostru - de a te ajuta pe tine, antreprenor aflat la început de drum, să te poți dezvolta în liniște.
Să te ferim de pericole, dar mai ales să te învățăm să le previi.

SSMescu îți oferă GRATUIT evaluarea firmei și a documentației existente pe tot ce înseamnă Protecția Muncii, pentru a ști ce e de făcut de aici înainte.
În cei peste 8 ani de existență pe piață, echipa SSMescu a identificat pas cu pas nevoile unui start-up. Și am învățat suficient de multe din călătoria alături de clienții noștri, astfel încât să putem crea un sistem eficient pentru orice proprietar de business.

Cine suntem...

"Mai bine bogat si instruit decat sarac si pagubit."

Stefan Panaitiu - Inginer

"Treaba bine facuta necesita timp, treaba prost facuta si mai mult timp."

Lucian Dornescu - Inginer

"O idee buna nu valorează nimic cât timp nu este pusă în practică."

Pusca Alexandru - Inginer

Beneficiile sistemului pus la punct de SSMescu

SSMescu îți oferă GRATUIT evaluarea firmei și a documentației existente pe tot ce înseamnă Protecția Muncii, pentru a ști ce e de făcut de aici înainte

AI TIMP MAI MULT

pentru lucrurile importante: scapi de grija documentației necesare

TE CONCENTREZI PE STRATEGIA DE DEZVOLTARE A FIRMEI:

nu mai ai dureri de cap cu controalele autorităților, deci te vei putea concentra pe ceea ce contează cu adevărat

TE BUCURI DE FAMILIE MAI DES:

nu te mai deplasezi pentru a rezolva problemele, o facem noi pentru tine la orice punct de lucru din țarăe

SALVEZI BUGETUL COMPANIEI

am prevenit amenzi de până la 150.000 de lei până acum! Și cifra crește în fiecare lună

VEI FI INFORMAT ÎN TIMP UTIL DE ORICE MODIFICARE LEGISLATIVĂ

ce te-ar putea impacta - prin articolele de pe blog sau prin newsletter-ul lunar

PRIMEȘTI GRATUIT EVALUAREA FIRMEI in domenile SSM si PSI

SSMescu îți realizează dosarul complet pentru evaluarea riscurilor în doar două zile!

În acest moment servim peste 150 de clienți simultan. Asta pentru că ne-am perfecționat an de an. Și pentru că am investit în oameni și în pregătirea lor.

Testimoniale

ce spun clienții ...

Am ales sa colaboram cu SSMescu ca furnizor de servicii de protectia muncii si PSI, datorita calitatii deosebite a serviciilor prestate si a eficientei cu care personalul acestei firme a raspuns la necesitatile noastre. Recomandam pe SSMescu, ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie cu care va relationa si apreciem serviciile sale de calitate si flexibilitatea solutiilor oferite care o diferentiaza intr-un mod favorabil de competitorii sai.

O placere sa lucrezi cu echipa SSMescu. Au grija de tot ce tine de documentatia pentru protectia muncii. Recomandam cu multa caldura!

Mai presus de serviciile prestate, conteaza persoanele care le ofera. Stefan Panaitiu si Dornescu Lucian sunt oamenii potriviti la locul potrivit, eficienti si cu un spirit de implementare rapid, atat in colaborare cu BluePlanet cat si cu partenerii la care i-am recomandat, raportul calitate-pret fiind foarte bun

Oferta SSMescu

CONTACT: