SSMescu te fereste
de amenzile lui ITMescu!

Servicii complete de protectia si medicina muncii, pentru a preveni situatiile neplacute
ce pot dauna bugetului tau

Servicii

DE CE SSMESCU SI NU “CUTARESCU”

Avem destui clienti din cei peste 500 care ne invita la o cafea doar pentru ca au inteles ce bine le-am facut atunci cand ne-au ascultat recomandarile. Pentru ca am prevenit amenzi de cel putin 100.000 de euro. In doar 12 ani de activitate. Si numaratoarea continua …

Ce zic clientii despre noi

  • Exista o multitudine de oferte pe piata in ceea ce priveste protectia muncii, dar noi am ales SSMescu.ro datorita excelentului raport calitate-pret. Tocmai de aceea va recomandam cu incredere ori de cate ori e nevoie.

    Loredana Dinca Asistent Manager la BLUE PLANET RECYCLING
  • Inca de la prima intalnire cu echipa SSMescu.ro am fost convinsi ca sunteti bine informati/documentati. Cu trecerea timpului, asteptarile ne-au fost confirmate. Dimpotriva! Va recomandam pentru adaptabilitate si flexibilitate la cerintele clientului.

    Roxana Draghici Coordonator Proiect Social la ATELIER FARA FRONTIERE
  • Oferta SSMescu.ro a fost foarte detaliata si a corespuns nevoilor noastre. Evident, a contat si pretul rezonabil pentru serviciile oferite. Ne-au impresionat promtitudinea si corectitudinea dumneavoastra, astfel ca v-am recomandat deja si altor colegi.

    Gabriela Cavaleru contabil-sef la INSTITUTUL DE LINGVISTICA AL ACADEMIEI ROMANE “IORGU IORDAN-AL.ROSETTI”

NOI ITI FACEM CEA MAI BUNA OFERTA

Pentru ca fiecare proiect in care ne implicam e unic in felul sau, pentru ca nu vrem sa spunem una (pe site) si sa facem alta (dupa ce aflam mai multe despre firma ta), pentru ca vrem sa gandim cea mai buna varianta pentru tine, am decis sa nu publicam preturile aici. Cel mai simplu mod de a afla cotatia corecta pentru societatea ta, e sa ne contactezi!

HP21

SA FACEM CUNOSTINTA
SSMescu.ro a ridicat o mana si a decis ca e vremea sa-si spuna cuvantul in primavara anului 2015. Pana atunci nu a facut altceva decat sa capete experienta si sa-si perfectioneze serviciile timp de 6 ani pe piata din Romania.

AFLA IN TIMP REAL CE SE INTAMPLA IN PROTECTIA MUNCII
Am decis sa avem propriul blog dupa ce am observat ca sunt putine surse de informare obiective, pe intelesul tuturor si la zi in domeniul in care activam. Avem oameni care se pricep la scris, care stiu sa “traduca” pe limba ta termenii, provocarile ori modificarile de ultima ora din legislatie.

SUNTEM LA DISPOZITIA TA ATAT ONLINE, CAT SI OFFLINE

SSMescu.ro nu este doar o alta firma de Protectia Muncii. Nu suntem doar “cutarestii” ce tocmai ti-au mai facut o oferta si care abia asteapta sa semnezi contractul pentru a uita de tine.

Nu.

Nu doar ca suntem o echipa de specialisti, suntem oameni. Nascuti si crescuti in spiritul corectitudinii si al lucrului bine facut, ne-am obisnuit sa ne tratam partenerii de business asa cum am vrea sa fim tratati noi. Ireprosabil!

De aceea, am ales sa fim acolo unde esti si tu prezent. Pe google, google+, pe Facebook. Pe Twitter!? Instagram sau Pinterest!

Pe e-mail.

La tine la birou. La noi la sediu. La punctele tale de lucru din Bucuresti sau din tara. La I.T.M.

Pe telefon. Mobil sau fix.

Fix cand ai nevoie 🙂

Contacteaza-ne

Nu suntem pe aici momentan. Dar ne poti trimite un email si iti vom raspunde. Foarte repede.

Not readable? Change text. captcha txt
0