Ce inseamna Analiza de Risc la Securitate Fizica (ARSF)? 4

 In VLOG

Ce inseamna Analiza de Risc la Securitate Fizica (ARSF)?

Salutare, Lucratori! In episodul de astazi voi discuta despre ce inseamna analiza de risc la securitate fizica! Stati pe-aproape!

Acronimul ARSF inseamna Analiza de Risc la Securitatea Fizica si este obligatia legala a fiecarei companii care detine un spatiu in care isi desfasoara activitatea.

Mai exact, aceasta analiza cu valabilitate de 3 ani este o evaluare a vulnerabilitatilor pe care le poate avea o firma, astfel incat sa fie diminuate posibilele riscuri.

Acest proces presupune implementarea masurilor de securitate a obiectivelor, bunurilor si valorilor prevazute de lege, transpuse in planul de paza si proiectul sistemului de alarmare.

Pentru ca v-am obisnuit cu mentionarea cadrului legislativ, va spun ca Potrivit art. 66 din Legea nr. 333/2003, referitoare la paza obiectivelor, bunurilor, valorilor si protectia persoanelor, orice persoana juridica are obligatia sa realizeze o analiza de risc la securitatea fizica.

Planul de paza si proiectul tehnic de securitate stabilesc caracteristicile unitatii care trebuie protejata, necesarul de personal pentru paza, cantitatea si locurile unde vor fi instalate sistemele de paza si alarma, modalitatea de comunicare cu alte institutii de paza, modalitatea de actiune a personalului de paza si regulile de acces.

Iata ca ai aflat ce inseamna analiza de risc la securitate fizica!

Daca vreti sa aflati mai multe despre ARSF, fiti pe faza la clipurile pe care le voi posta in sectiunea LEGISLATIE!

O zi fara evenimente! Sa va fie de folos!

Pentru servicii complete de Analiza de risc cat si Proiect Tehnic, click aici.

Recent Posts
Contacteaza-ne

Nu suntem pe aici momentan. Dar ne poti trimite un email si iti vom raspunde. Foarte repede.

Not readable? Change text. captcha txt
0
Protectia Mediului si Gestionarea deseurilor