Service stingatoare: codul COR pentru cei ce efectuează această operațiune

 In Dictionar SU

Codul COR (clasificarea ocupațională românească) pentru o persoană care se ocupă de întreținere și service stingătoare este 521302 – Tehnician de intervenție în situații de urgență.

Ce presupune service stingatoare

Service stingătoare implică în principal întreținerea, inspectarea, repararea, testarea și instalarea stingătoarelor în conformitate cu regulile și reglementările specifice. Inginerii care răspund în caz de urgență sunt familiarizați cu diferitele tipuri de stingătoare de incendiu, identifică și remediază defecțiunile, oferă instruire și consiliere cu privire la utilizarea corespunzătoare a stingătoarelor de incendiu, fac service stingătoare și se asigură că stingătoarele de incendiu sunt în stare optimă de funcționare. trebuie să vă asigurați că există.

Este important ca inginerii de pregătire pentru situații de urgență să respecte codurile și standardele de siguranță aplicabile și să aibă la îndemână stingătoare de incendiu dacă este necesar.

Departamentele trebuie să desemneze o persoană care să inspecteze lunar stingătoarele din unitățile departamentului sau din apropierea acestora.

Servicii profesioniste de deratizare, dezinsecție și dezinfecție.

Sfaturi pentru inspectorul stingătoarelor:

  • Confirmați că stingătorul este vizibil, neobstrucționat și în locația desemnată.
  • Asigurați-vă că știftul de blocare este intact și sigiliul de blocare este funcțional. Examinați stingătorul pentru daune fizice evidente, coroziune, scurgeri sau duză înfundată.
  • Confirmați că manometrul sau indicatorul se află în intervalul sau în poziția operabilă și ridicați stingătorul pentru a vă asigura că este încă plin.
  • Asigurați-vă că instrucțiunile de utilizare de pe plăcuța de identificare sunt lizibile și sunt orientate spre exterior.
  • Verificați ultima dată de service profesional de pe etichetă. (Un antreprenor autorizat de întreținere a stingătoarelor de incendiu trebuie să fi inspectat stingătorul în ultimele 12 luni.)
  • Inițiala și datarea pe spatele etichetei.

Ai nevoie de un stingător de incendiu?

Alege din oferta noastră!

Recommended Posts
Contacteaza-ne

Nu suntem pe aici momentan. Dar ne poti trimite un email si iti vom raspunde. Foarte repede.

Not readable? Change text. captcha txt
0
stingator cu spuma mecanicaTrusa pentru prim ajutor, o prioritate pentru siguranță