De ce este important să ai o trusă sanitară la locul de muncă

 In Fără categorie

De ce este important să ai o trusă sanitară la locul de muncă? Primul ajutor este crucial pentru orice mediu, dar mai ales pentru locul de muncă în care atât de mulți oameni lucrează împreună. Angajat în diferite tipuri de sarcini simultan, este ușor ca un simplu pas greșit să ducă la răniri grave. Pentru a te pregăti pentru astfel de evenimente, este esențial ca toate locurile de muncă să aibă o trusă sanitară. Dacă se întâmplă să fie o clinică în apropiere, o trusă sanitara de prim ajutor se poate dovedi a fi o mană cerească în crizele care pun viața în pericol prin amânarea consecințelor grave până la sosirea unui ajutor medical mai avansat. Iată 3 motive pentru care fiecare loc de muncă ar trebui să vină cu o formă de prim ajutor.

Nu știi niciodată ce s-ar putea întâmpla

Numai imprevizibilitatea accidentelor este un motiv suficient pentru ca toate locurile de muncă să poarte și să fie familiarizate cu o trusă sanitară-dar acest lucru este și mai important în locurile de muncă care au un risc mai mare de rănire, cum ar fi depozitele și cele care rulează mașini grele. Primul ajutor aplicat accidentelor industriale a fost eficient în reducerea rănilor altfel mortale cu un procent sănătos prin evitarea consecințelor grave asupra sănătății până când se poate găsi un ajutor medical adecvat.

În cazul unui accident rutier, vei avea nevoie de o trusă de prim-ajutor auto.

Găsești aici și kitul de înlocuire a echipamentelor.

Legea

De când lumea a trecut în era industrială și a revoluționat procesul de producție, a devenit lege ca locurile de muncă să aibă o trusă sanitară – nu numai pentru angajații lor, ci și pentru orice persoană rănită care se află în apropiere. Cutremurele și dezastrele naturale nu aleg ținte, iar orice angajat ar trebui să fie echipat și pregătit să facă față unor astfel de crize în consecință.

Face mai mult decât crezi

Un aspect adesea uitat de a avea truse de prim ajutor și personal de intervenție în preajmă este efectul psihologic pe care îl are asupra angajaților tăi. A avea angajați în preajmă care pot avea grijă de oameni în caz de calamități sau răni, îi liniștește pe angajați și îi face să simtă că sunt mai bine îngrijiți. Acest lucru nu este pentru a-i încuraja să fie neglijenți – mai degrabă, este o asigurare că companiei dvs. îi pasă de siguranța și bunăstarea lor. Primul ajutor este important nu numai din motive fizice și financiare, ci și din motive legate de locul de muncă. Nu puteți primi întotdeauna asistență medicală într-o clipă – și, de cele mai multe ori, cea mai mare accidentare care vă poate afecta angajații este lipsa de timp. O trusă de prim ajutor vă oferă timpul prețios necesar înainte ca ajutorul să poată sosi – și toată lumea va fi mult mai bine pentru asta.

Ai nevoie de o trusă sanitară de prim-ajutor?

Alege din oferta noastră!

Recommended Posts
Contacteaza-ne

Nu suntem pe aici momentan. Dar ne poti trimite un email si iti vom raspunde. Foarte repede.

Not readable? Change text. captcha txt
0
rsvti macara turnregulament intern