Ai avut o tresarire cand ai vazut ca SSMescu.ro ofera si servicii de contabilitate?

O reactie de genul “de unde pana unde contabilitate la o firma de protectia muncii”?

Permite-ne sa ne explicam. Poate fi în folosul tau, asa cum a fost si in folosul altor clienti de-ai nostri.

Sa incepem altfel.

Cu o intrebare: cand te-ai lovit de o problema de business sau de orice alt fel, nu ti-ai fi dorit ca solutia / solutiile sa vina dintr-un singur loc? Sa nu fii nevoit sa alergi de colo pentru a rezolva respectiva problema? Sa nu mai pierzi timp, bani, nervi etc?

Sincer, noi ne-am lovit de chestiuni de acest gen. Si am auzit ca si altii sunt nemultumiti din cauza asta.

Dupa care am trecut la fapte.

Mai exact, acesti ani de activitate pe piata romaneasca ne-au invatat ca pentru a ne diferentia de competitori trebuie sa cream o cultura de business.

Sa intelegem ca oamenii ca tine (proprietari de afacere sau factori de decizie in societati comerciale) pot fi mult mai linistiti si multumiti daca stiu ca le putem asigura mai multe servicii. Atunci cand ceri o oferta si afli ca din acelasi loc poti beneficia si de restul serviciilor pentru care oricum cautai solutii, credem ca nu poate fi decat o veste buna.

Practic, platesti o data si ai asigurata o gama larga de servicii. Tii legatura cu un singur om, care iti poate raspunde intrebarilor si nevoilor tale pe mai multe problematici.

Cu un singur e-mail esti la curent cu tot ce tine de firma ta incepand cu contabilitatea, continuand cu resursele umane (link catre serviciul respectiv) si terminand cu normele de securitate si sanatate in munca (link catre serviciul respectiv), analizele de medicina muncii (link catre serviciul respectiv) ori ultimele noutati din domeniul protectiei incendiilor! Totul, la un pret extrem de competitiv!

Suna bine, nu-i asa?!

In ceea ce priveste serviciile de contabilite, afla ca te putem ajuta cu urmatoarele:

  • iti refacem contabilitatea firmei (daca e cazul) si preluam noi fraiele problemei pentru a nu mai avea batai de cap pe viitor
  • oferim consultanta fiscala, adica te sfatuim sa iei cele mai bune decizii pentru firma ta din punct de vedere al contabilitatii
  • infiintam si dizolvam societati. Tu ce nevoie ai :)?
  • stim cum se realizeaza procedura de salarizare, deci te putem ajuta si cu acest aspect. Cand trebuie sa platesti / incasezi leafa :)?
  • auditul financiar presupune o munca intensa si obiectiva din partea noastra, dar nu ne dam in laturi. Suntem aici daca ai nevoie de unul!
  • am intocmit si certificat atat de multe bilanturi contabile, incat nimic nu ne mai sperie

Sa stii ca tot ce am scris pana acum, nu am scris din carti. Ci din practica de zi cu zi a expertilor nostri contabili, care deservesc cu succes clientii SSMescu.ro.

Ce zici? Ti-ai facut calculele?

Il vrei contabil pe SSMescu? 🙂

Contacteaza-ne

Nu suntem pe aici momentan. Dar ne poti trimite un email si iti vom raspunde. Foarte repede.

Not readable? Change text. captcha txt
0