SSMescu te ajuta si cu reincarcare stingatoare.

Stingatoarele de incendiu contin un agent de stingere ce este expulzat  sub actiunea presiunii din interior si este dirijat asupra unui focar.

In functie de domeniul de activitate, fiecare antreprenor achizitioneaza tipurile de stingatoare adecvate spatiului in care isi desfasoara activitatea.

Ca in cazul oricarui mijloc tehnic, la utilizarea stingatoarelor trebuie respectate instructiunile de utilizare, functionare, verificare, intretinere si reparare.

Serviciul de verificare, reincarcare si reparare a stingatoarelor va fi efectuat cu rigurozitate pentru obtinerea asigurarii ca performantele de stingere ale acestora, corespund standardelor specifice in vigoare. SSMescu asigura la verificarea (reincarcare/ casarea) extinctoarelor  urmatoarele:

  • Demontarea stingatorului
  • Verificarea subansamblelor
  • Inlocuirea agentului de stingere (fie ca este vorba de pulbere, CO2 sau spuma)
  • Vopsirea recipientului (doar daca e cazul)
  • Inlocuirea componentelor defecte sau lipsa (atunci cand e cazul)
  • Presurizarea stingatorului
  • Etichetarea stingatorului
  • Prelungirea garantiei

Inainte sa demarezi cu efectuarea serviciului de reincarcare/casare asigura-te ca detii extinctoare de rezerva in locatie.

Serviciul de service extinctoare se desfasura in conditii optime de securitate si sanatate in munca si de protectie a mediului. SSMescu lucreaza in atelierul nostru special amenajat. Pentru efectuarea serviciului de verificare, reincarcare si reparare a stingatoarelor SSMescu utilizeaza substante de stingere, piese de schimb, vopsea, aparatura si alte materiale necesare in functie de nevoile identificate.

Asigurarea impotriva incendiilor este o activitate ce are caracter permanent. Serviciul de verificare, incarcare si reparare a stingatoarelor pentru incendii, implica dincolo de responsabilitate si profesionalism si o periodicitate a activitatii desfasurate in acest sens. De aceea alegand SSMescu.ro vei selecta un partener alaturi de care construiesti siguranta afacerii tale, intr-o relatie de durata.

Contacteaza-ne

Nu suntem pe aici momentan. Dar ne poti trimite un email si iti vom raspunde. Foarte repede.

Not readable? Change text. captcha txt
0

Start typing and press Enter to search

Vreau Oferta